Dus jij wilt piloot worden? En waarom wil jij dan zo graag piloot worden?

Voor jou een vanzelfsprekende zaak, maar leg dat maar eens uit! Zonder in algemeenheden te vervallen. Toch is dit een vraag die je zeker kunt verwachten bij de selectie voor een vliegschool of de luchtmacht. Bijna iedereen worstelt met deze en andere vragen.

Dat is te trainen!

In onze eendaagse selectietraining komen de verschillende fases van het selectieproces aan bod: het psychologisch onderzoek, het assessment en het sollicitatiegesprek. We gaan uitgebreid oefenen met al deze onderdelen. Je ontvangt een uitgebreid oefenboek met psychologische testen.

Bij het oefenen van het gesprek maken we gebruik van de camera: we simuleren een aannamegesprek bij de vliegschool en nemen dat op. Het is onze ervaring dat het terugkijken als bijzonder waardevol wordt ervaren. Samen analyseren we wat er goed gaat en wat er nog beter kan en hoe je dat het beste kunt aanpakken.

Naar welke vliegopleiding je ook gaat, we passen de training altijd aan op de specifieke selectie die jij moet doen. Je krijgt dus een selectietraining voor de KLS (KLM Flight Academy), EPST of een andere (buitenlandse) vliegschool.

Een voordeel van een groepstraining is dat we gemakkelijk de groepsopdrachten kunnen trainen en dat je veel van elkaar kunt leren. Omdat we in kleine groepen werken krijg je altijd persoonlijke feedback zodat je precies weet wat jij nog moet doen om succesvol de selectie voor een luchtvaartmaatschappij in te gaan. Als je toch liever een individuele training volgt, dan kan dat natuurlijk ook.

Kijk hier voor praktische informatie en tarieven voor de trainingen. Neem voor overige vragen gerust contact met ons op of kijk bij de veelgestelde vragen!

Kijk hier om je in te schrijven!